Montáž dverovej sieťky na vchodové dvere

Aj tu má zákazník na výber z niekoľkých možností, jediným problémom zostáva dverová kľučka....
Samozrejme sme sa už v praxi stretli s rôznymi riešeniami, ktoré sme vyriešili k spokojnosti našich zákazníkov, prejdem rovno na ne:

1, Pevné dvere proti hmyzu s predsadeným rámom.
Pri takomto type siete je možné predsadiť sieť pomocou hliníkovývh profilov až do vzdialenosti úmernej namontovanej klučke na dverách:



2, sieťka proti hmyzu rolovacia dverová
Rolovaciu sieť protihmyzovú je možné osadiť vždy po zvážení, akým spôsobom bude táto sieť používaná, t.j. budˇ je možné sieť predsadiť do priestoru, alebo až na koniec zárubne. Ak sa osadí rovno ku dverám, zákazník musí dodržiavať pravilo, že sú buď dvere otvorené a sieťka zatiahnutá, alebo naopak. Ak sa podarí sieť predsadiť, tento problém nie je potrebné riešiť, keďže si tým pádom dvere a sieť nezavadzajú:



3, použitie PLISSE siete: toto riešenie je veľmi efektívne hlavne tam, kde sa osádza samotná protihmyzová sieť z vnútra miestnosti. Veľkou výhodou je fakt, že táto sieť je vyrobená v tzv. systéme NOBARIER, ktorá nemá žiadnu spodnú lištu, čo je oproti rolovacej sieťe obrovská výhoda. Celkom zaujímavo vyzerá riešenie po montáži, nakoľko si zákazník väčšinou nevie predstaviť, ako bude táto sieť vyzerať po osadení. Jej prednosťou je veľmi rýchle zloženie v prípade, ak si zákazník neželá túto sieť obchádzať, ak sa nebude používať t.j. napríklad v zimnom období. Jednoduchým odložením siete je možné ponechať namontovaný len vrchný rám a bočné riešenie siete, všetko ostatné sa skladá bez potreby uvolnenia jediného šróbiku.



Všimnite sie spodné riešenie, tento typ siete je u nás unikátom, nakoľko podobné riešenie NOBARIER bol dotera zveľký problém, nakoľko málo zákazníkov bolo takých, ktorí dokázaliakceptovať spodnú lištu cca 3,5x2cm .......