Plastové zhrňovacie lamelové dvere

Do tohto príspevku by som rád vniesol trochu vyjasnenia k plastovým lamelovým dverám. Je veľa zákazníkov, ktorí sú s našimi lamelovými dverami spokojní, v prvom rade pri samotnom dopyte na lamelové dvere sa snažíme vyjsť v ústrety zákazníkom, ktorí majú predstavu o lamelových dverách hlavne takú, akú vidia hlavne v obchodných centrách, či už je to Baumax, alebo niečo podobné, že takéto lamelové dvere stoja niekoľko pár EUR. Realita je však taká, že nie je možné dodať kvalitný výrobok zadarmo a navyše od neho očakávať dlhú životnosť. Takže ak sa niekto dopytuje na lamelové dvere a pozerá hlavne na cenu, radšej ho rovno odkážem na kúpu týchto jednoduchých dverí.

I keď je pravdou, že kvalitné lamelové dvere začínajú niekde pri 70€ aj s montážou, ale niektorí záujemcovia majú predstavu, že v Baumaxe stoja 30€ a on chce presne také dvere....
Takže naše produkty ak chceme poskytnúť našim spokojným zákazníkom aj záruku, je potrebné použiť úplne iné komponenty. Základné modeli v základnej cene poskytujeme vo farbách biela a tmavohnedá, ďalej je možné dodať  samotné lamelové dvere v renolite. Viac info si nájdete na vašej WEB stránke.
Zároveň je možné dvere osadiť buď okienkami podľa vlastného výberu, alebo je možné osadiť dvere aj s kľučkou na uzamykanie. Všetko je to na výbere zákazníka.



Zároveň mi nedá nespomenúť jedného zákazníka, ktorý si nechal osadiť lamelové dvere len z dôvodu toho, že si kúpil pred nedávnom nový jedálenský stôl a klasické dvere sa mu nezmestia do tohto pristoru...
Každý má iný dôvod na osadenie lamelových dverí, najčastejšie sa stretávame s malými priestormi hlavne pri kúpelni. WC a podobných malých priestorov. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára