Ceny vertikálne žalúzie Bratislava, Trnava, Senec, Pezinok

V dnešnej téme sa budem venovať vertikálnym žalúziám. Vertikálne žalúzie sa montujú hlavne do kancelárskych priestorov, i keď je to veľká chyba, nakoľko i do obývaných priestorov sa tieto vertikálne žalúzie veľmi hodia. Naša firma namontovala už niekoľko desiatok žalúzii do obchodných priestorov a do týchto priestorov sa naozaj hodia klasické farbené odtiene biela, krémová a im podobné bledé farby.
Naopak do bytových priestorov sa hodia hlavne farebné vertikálne žalúzie a rôzne odtiene a vzory pripomínajúce drevený t.j. hnedý prípadne bambusový vzor. V dnešnej dobe má zákazník na výber naozaj z veľkého množstva farebných odtieňov a zákazník sa snaží do obytných priestorov vybrať správny odtieň hlavne buď k nábytku, sedačke, prípadne k farebnej kombinácie celej miestnosti.
Mali sme zákazku, kde si zákazník vybral dokonca podľa stien v obývačke, pričom jedna bola sýto červená a druhá sýto zelená. Pôvodne keď sme prišli zamerať tieto vertikálne žalúzie, nevedel som si finálnu podobu vôbec predstaviť, nakoľko sa jednalo o naozaj sýte farby a francúzske okná mali šírku viac ako 4 metre.....
Nakoniec sa nám to podarilo a celá zákazka vyšla nad očakávanie, zákazník si nechal hneď vyrobiť  a namontovať do všetkých miestností ďalšie vertikálne žalúzie.
Čo sa týka ceny, vertikálne žalúzie je veľmi ťažké dopredu naceniť tieto žalúzie, nakoľko sa cena odvíja od výberu lamiel z množstva odtieňov a vzorov, ceny sa môžu líšiť v rozpätí až 40% od základnej tzv. Kancelárskej lamely až po tie najdrahšie lamely, tie sú buď zo špeciálnej tkanej textílie, ktorá pripomína svojim vzorom bambusové lamely a prípadne lamely, ktoré zabezečia vašim priestorom úplné zatemnenie miestnosti tzv.BLACK OUT zatienenie.
Z tohto dôvodu je najlepším riešením pozvať si do bytu odborníka, ktorý Vám poradí hlavne pri výbere správnej lamely a prípadne Vám odporučí riešenie presne šité na mieru k Vaším priesorom, prípadne k Vášmu štýlu bývania. Takisto nie je vylúčené, že po čase sa rozhodnete vymeniť sedačku, prípadne premalovať byt a vertikálne žalúzie nemusia úplne zapadnúť do nových priestorov a farieb. Aj v tomto prípade máme riešenie, vieme Vám do pôvodnej konštrukcie nahodiť nové lamely. Všetko je možné znovu zladiť, podla toho, ako si to predstavuje zákazník napríklad k obývacej stene, vymalovanej miestnosti, sedacej súpravy, sedačky, kuchynskej linky, kancelárskych priestorov, vášho sofa a pod....